Kategori arkiv: Sexiga tights

Mogna kvinnor söker kvinnor söker yngre män

mogna kvinnor söker kvinnor söker yngre män

skulle ske på någon offentlig plats där det finns annat folk och vår första träff har jag inga stora förväntningar. Sköt ert eget så sköter jag mitt, jag är nämligen myndig och bestämmer över mitt liv själv. Hallå där, här har ni en skön mogen kvinna som vill träffa en skön man för sköna stunder. Dock har jag aldrig provat något mer än helt vanlig sex och vill gärna utforska lite annat, lite nytt och spännande. Hoppas att du finns, du seriösa och sköna man som söker samma som jag gör! En sak jag drömt om i alla år men aldrig fått uppleva, det är att gå på nakenbad, sola och bada naken, det hade varit helt underbart att få uppleva. Har satt in sexannonser tidigare och många som svarar gör det med en utskällning. Tjejen gillar att få prova nya kukar lite då och då, blir enformigt med samma stora kuk i fittan jämt, år ut och. Därför söker jag nu en man som vill ha kul tillsammans med mej utan förpliktelser, eller kravlöst som det så vackert heter nuförtiden. Jag känner att jag inte vill att någon ska veta om detta så jag vill att det blir vår lilla hemlighet. Din ålder är för mej helt ointressant så länge du fyllt 18 och inte är över 60, åldern är bara en siffra, det har jag fått lära mej. Vi har inga problem med svartsjuka, vi skiljer på sex och kärlek. Skynda dej att skriva, jag är så jäkla kåt! Jag är ensamstående och lever helt ensam, har gott om vänner och söker alltså inte det. Är du sugen på en mogen gift kvinna som ser rätt okej ut? mogna kvinnor söker kvinnor söker yngre män

Mogna kvinnor söker kvinnor söker yngre män - Kåta träffar dagtid

Men tyvärr var min make inte alls intresserad av sådant, helt ärligt, han var riktigt tråkig och hämmad. Är du snyggaste mannen och vår kemi inte funkar, ja då blir det inget bra av det. Jag vill utnyttja dej och du ska utnyttja mej, vi utnyttjar varandra för njutning helt enkelt. Är du oerfaren och kanske till och med oskuld är det absolut ett plus. Men vad väntar du på? Jag ska väl vara ärlig och säga att jag saknar sex oerhört mycket och är väl främst det jag söker. Jag går numera sällan eller aldrig på krogen och hur skulle det. Jag vill träffa en man som vill visa mej allt man kan göra i sängkammaren, även om jag kan en hel del redan. Då jag är gift så sker våra träffar hemma hos dej, så du måste ha ett boende, möjligen kan vi ta in på hotell, vandrarhem eller något rum.

Mogna kvinnor söker kvinnor söker yngre män - Söker yngre män

Men nu är det kanske inte läge att gå på nakenbad, men det kommer en vår och sommar snart och träffas vi fortfarande då så kanske vi kan gå? Har några kg för mycket men dessa kg sitter på helt rätt ställe om man säger. Jag är nyfiken på yngre killar. Jag är ny på det här med att träffa män så jag hoppas du respekterar det och behandlar mej väl. Nu ska jag inte tjata mer utan resten snackar vi om när vi fått kontakt!

0 svar på “Mogna kvinnor söker kvinnor söker yngre män

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *